Nekoj Drug

[Текст за песната “Nekoj Drug”]
[Строфа 1]

Ти дадов се што имав од себе

Ти дадов се што можев јас

А знам ти дека бараш повеќе

Но извини, толку можам јас[Пред-Рефрен]

Толку е од мене

Од мене, од мене

Од мене, од мене

Од мене, од мене

Толку е од мене

[Рефрен]

И ако некој друг те сака повеќе

Те пуштам слободно оди си од мене

И ако некој друг ти дава повеќе

Те пуштам слободно оди си од мене

Од мене, од мене

Од мене, од мене[Строфа 2]

Прерано јас можеби се откажав од тебе

Се каам секој ден, се молам јас во себе

Но знам ти дадов се што имав јас во себе

Извини толку можам јас[Пред-Рефрен]

Толку е од мене

Од мене, од мене

Од мене, од мене

Од мене, од мене[Рефрен]

И ако некој друг те сака повеќе

Те пуштам слободно оди си од мене

И ако некој друг ти дава повеќе

Те пуштам слободно оди си од мене

Од мене, од мене

Од мене, од мене

Од мене, од мене

[Рефрен]

И ако некој друг те сака повеќе

Те пуштам слободно оди си од мене

И ако некој друг ти дава повеќе

Те пуштам слободно оди си од мене