Samo Taa Znae Kako

[Текст за песната “Samo Taa Znae Kako”]
[Увод]

Да ја, да ја имам до мене

Да ја, да ја, да ја имам до мене

Да ја, да ја имам до мене

И, и, и, имам до мене[Строфа 1]

Да ја имам до мене би направил јас сè

Да ја имам до мене ко едно знам би дишеле

Да ја имам до мене, да се будам покрај неа

Кога доле сум на дното да ми прави да се смеам

Боже, сакам да ја имам неа секој ден до мене

Ќе ја пазам, ќе ја чувам некој друг да не ја земе

Само да е до мене, знае она ми е сè

Зошто јас ја сакам од срце

[Рефрен]

Само таа знае како, таа знае како да ме сака

Таа знае како, таа знае да ме љуби така

Вистина е дека она ми е сè

Не сум ја ист кога не е до мене

Таа знае како, таа знае како да ме сака

Таа знае како, таа знае да ме љуби така

Вистина е дека она ми е сè

Не сум ја ист кога не е до мене[Строфа 2]

За тебе јас би изградил и нов Таџ Махал

Би го пронашол и дарил тебе Светиот Грал

Би продал јас сè, би почнал повторно од нула

Би ти изградил со голи раце Aјфелова Кула

Кога тука си до мене стварно убаво ми е

Родени еден за друг, ние сродни души сме

Само да е до мене, знае оне ми е сè

Зошто јас ја сакам од срце[Рефрен]

Само таа знае како, таа знае како да ме сака

Таа знае како, таа знае да ме љуби така

Вистина е дека она ми е сè

Не сум ја ист кога не е до мене

Таа знае како, таа знае како да ме сака

Таа знае како, таа знае да ме љуби така

Вистина е дека она ми е сè

Не сум ја ист кога не е до мене

[Мост]

Да ја, да ја имам до мене

Да ја, да ја, да ја имам до мене

Да ја, да ја имам до мене

И, и, и, имам до мене[Рефрен]

Само таа знае како, таа знае како да ме сака

Таа знае како, таа знае да ме љуби така

Вистина е дека она ми е сè

Не сум ја ист кога не е до мене[Завршеток]

Да ја, да ја имам до мене

Да ја, да ја, да ја имам до мене

Да ја, да ја имам до мене

И, и, и, имам до мене