Zver

[Текс за песната “Zver”]
[Увод]

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath

[Строфа 1]

Она е нова фуфица доселена во градот

Делува арогантно, таков ѝ е ставот

Она е лавица ѝ треба неа само лавот

Вистинска кралица го бара она кралот

Ја боли курац зошто сите трачарат за неа

Не ја допира ни тоа што се смеат

Движи со стил, изгледа ко болид

И дознав дека била голем фан на Sam Smith

Покрај музика она сака и спорт, спорт

Доминантна е во возење на skate board

Голем зависник, сака адреналин

И сака некој дечко покрај неа што ќе биде фин

Ја гњават сите бизнисмени и кретени

Мајмуни, селендри и напалени хиени

Тешко дека некој неа може да ја смени

Она е ѕвер меѓу милиони жени[Рефрен]

Ѕвер, секој неа сака да ја има

Ѕвер, но тебе треба многу да те бива

Ѕвер, ѕвер, ѕвер, на-на-на-на-на

Хеee, ѕвер

Ѕвер, секој неа сака да ја има

Ѕвер, но тебе треба многу да те бива

Ѕвер, ѕвер, ѕвер, на-на-на-на-на

Хеee, ѕвер

[Мост]

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love[Строфа 2]

Oна е ѕвер, она е топ, она е roll model

Секој би дал се само неа да ја боде

За неа зборат дека не паѓа баш лесно

Опасна станува кога е во тесно

Неќе фраери со скапи мотори и коли

Мрази кога ја замара некој и ја моли

Неќе никој неа памет да и соли

Емотивна е, ко ќе ја заебат ја боли

Мрази празноглави ликови намазани

Лигуши неспособни мамини и татини

Махер да познае мужи недоквакани

Пичкара секого ја боли кур од закани

Секогаш искрена е, не знае да блефира

Правиот го чека па затоа многу бира

Она е поштена, со секој игра фер, фер

Денес ретко таква жена затоа е ѕвер[Рефрен]

Ѕвер, секој неа сака да ја има

Ѕвер, но тебе треба многу да те бива

Ѕвер, ѕвер, ѕвер, на-на-на-на-на

Хеee, ѕвер

Ѕвер, секој неа сака да ја има

Ѕвер, но тебе треба многу да те бива

Ѕвер, ѕвер, ѕвер, на-на-на-на-на

Хеee, ѕвер

[Рефрен]

Ѕвер, секој неа сака да ја има

Ѕвер, но тебе треба многу да те бива

Ѕвер, ѕвер, ѕвер, на-на-на-на-на

Хеee, ѕвер

Ѕвер, секој неа сака да ја има

Ѕвер, но тебе треба многу да те бива

Ѕвер, ѕвер, ѕвер, на-на-на-на-на

Хеee, ѕвер[Завршеток]

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love

Breath, breath, love, breath, bre, breath, love